Mesa Negociadora

Mesa Negociadora 24 de novembre de 2017

PRESIDENT
A
MEMBRES DE LA MESA NEGOCIADORA
 
 
Convocatòria de reunió de Mesa Negociadora
 
Us convoquem per al divendres, 24 de novembre 2017, a les 11:00 a la Sala de reunions del Gabinet del rectorat, per celebrar sessió de la Mesa Negociadora, amb el següent ordre del dia:
 
 
1.- Lectura i aprovació, si escau, de l'acta de la sessió anterior ( s’adjunta com doc 1).
2.- Anàlisi, discussió i informe, de la memòria d’activitats sobre la formació del PAS 2016 (s’adjunta com doc 2).
3.- Anàlisi, discussió i informe, de la memòria d’activitats sobre la formació del PDI 2016 (s’adjunta com doc 3).
4.- Anàlisi, discussió i informe  de barems específics dels departaments per a les convocatòries de professorat contractat (s’adjunta com doc 4).

Mesa Negociadora extraordinària 19 de maig de 2017

 Podeu consultar la convocatòria que hem rebut en el document adjunt i l'ampliació de l'ordre del dia.

Mesa Negociadora 11 de maig de 2017

 A continuació trobareu la convocatòria i tots els documents que ens han enviat per a la propera Mesa Negociadora que tindrà lloc el proper dijous 11 de maig a les 13:00 hores.

Mesa Negociadora 23 de gener de 2017

Us adjuntem la documentació rebuda fins ara per a la propera Mesa Negociadora que tindrà lloc el dia 23 de gener de 2017 a les 12:00 a la Sala de Juntes de l’edifici del Rectorat amb el següent ordre del dia:
1.- Lectura i aprovació, si escau, de l'acta de la sessió anterior (doc 1).
2.- Anàlisi, discussió i informe  sobre la proposta de Calendari Acadèmic curs 2017/18 i Documentació per a l'organització del curs 2017/18 (doc 2 i 2.2)
3.- Anàlisi, discussió i informe  sobre la proposta de Oferta Pública d'Ocupació de PDI per a l'any 2017.
4.- Anàlisi, discussió i informe  sobre la proposta de Modificació de la normativa del Programa de Semestres Sabàtics del PDI de l'UJI (doc 3)
5.- Anàlisi, discussió i informe  sobre la proposta de modificació de la Normativa de barems de mèrits per als concursos de PAS (doc 4)
6.- Anàlisi, discussió i informe  sobre la proposta de Oferta Pública d'Ocupació de PAS per als any 2016-2017.

Resum de la Mesa Negociadora de 23 de novembre de 2016

 Al document adjunt podeu llegir el resum.

Mesa Negociadora 23 de novembre de 2016

Companyes i companys,
Als documents adjunts podeu trobar la convocatòria de Mesa Negociadora i tots els documents relatius a ella que hem rebut. La Mesa tindrà lloc el dimecres 23 de novembre a les 9:30 a la Sala de Juntes de l'edifici del rectorat.
 

Mesa Negociadora 24 d'octubre de 2016

 Us adjuntem la convocatòria i tota la documentació que hem rebut per a la propera Mesa Negociadora que tindrà lloc el dilluns 24 d'octubre a les 12:00.

Mesa Negociadora 12 d'abril de 2016

 Adjunts podeu consutar la convocatòria i els documents que hem rebut per a la propera Mesa Negociadora que tindrà lloc dimarts 12 d'abril a les 9:00 hores.

Resum MN de l'11 de març de 2016

 
La Mesa Negociadora de divendres 11 va tractar l'ordenació de les promocions del PDI i el Pla d'organizació dels serveis.

Per al cas del PDI,

el VOAP recollia bàsicament les peticions de la plataforma de professorat contractat i encara que tots el sindicats van agraïr l'esforç, aquestos es vam abstindre a la votació d'un mecanisme que està sota la taxa de reposició i del qual estem en contra.
En resum: hi hauria una llista de professorat contractat a promocionar i una altra de funcionariat a càtedres (ja que no consumeix reposició).
La plataforma de personal acreditat a càtedra volia una única llista, però el VOAP va mantindre les 2 llistes (personal contractat i personal acreditat a CU) que proposava la plataforma del personal contractat.

En el cas del PAS,
el vicerector de PAS va comentar el Pla d’organització dels serveis que ja coneixem. Concretament nosaltres vam preguntar si la negociació de la plantilla i la reorganització de serveis aniria en paral·lel i quin seria el calendari.

Resposta: sí a la primera pregunta i reunions cada 15 dies com a mínim a la segona.
 

 

Mesa Negociadora 11 de març de 2016

 Als documents adjunts podeu consultar la convocatòria de Mesa Negociadora que hem rebut per al dia 11 de març de 2016.

Contingut sindicat