RESOLUCIÓ d’11 de juliol de 2005, del Rectorat de la Universitat Jaume I, per la qual es convoquen proves per a la selecció, pel sistema abreujat, d’un tècnic superior gestió d’investigació, com a funcionari interí.

Vacant el lloc de treball núm. 10497 “Tècnic/a superior gestió d’investigació”, adscrit a l’Oficina de Cooperació en Investigació i Desenvolupament Tecnològic de la Universitat Jaume I, classificat A22E030, dotat pressupostàriament i inclòs en la relació de llocs de treball del personal d’administració i serveis d’aquesta Universitat, i sent precisa la seua cobertura, aquest Rectorat, d’acord amb el disposat en l’article 5 del Text Refós de la Llei de la Funció Pública Valenciana i en ús de les facultats que li confereix la legislació vigent, convoca aquestes proves d’acord amb les següents bases:

Primera. Requisits dels aspirants

a) Ser espanyol o nacional d’un estat membre de la Unió Europea o nacional d’aquells estats, als quals, en virtut de tractats internacionals celebrats per la Comunitat Europea i ratificats per Espanya, siga d’aplicació la lliure circulació de treballadors en els termes en què aquesta es troba definida al Tractat Constitutiu de la Comunitat Europea.
b) Tenir fets els divuit anys i no haver arribat a l’edat de jubilació.
c) Estar en possessió del títol de Llicenciat, Arquitecte, Enginyer o equivalent. En el cas de titulacions obtingudes a l’estranger s’haurà d’estar en possessió de la credencial que acredite la seua homologació.
d) Acreditació dels coneixements dels idiomes oficials de la Universitat Jaume I.
En el cas del castellà, cal estar en possessió d’algun dels documents relacionats en l’Annex IV o superar la prova específica que es realitzarà als aspirants que no posseïsquen nacionalitat espanyola, i anirà destinada a comprovar que posseeixen un nivell adequat de comprensió i expressió oral i escrita en aquesta llengua. El contingut de la prova d’acreditació de coneixements de castellà, seguint l’annex III del Reial decret 826/1998, de 20 de juliol, pel qual s’estableixen diplomes acreditatius del coneixement d’espanyol com a llengua estrangera (BOE núm. 181, de 29 de juliol), contindrà una part oral i una escrita.
En el cas del valencià, cal acreditar coneixements de valencià de nivell mitjà amb algun dels documents relacionats en l’Annex IV o superar la prova específica corresponent. Aquesta prova seguirà el programa d’aquest nivell establert per la Universitat Jaume I (http://sic.uji.es/serveis/slt/cursos/sltf113.html). D’acord amb el contingut d’aquest programa, s’elaborarà la prova corresponent, que contindrà una part oral i una part escrita.
La realització d’ambdues proves correspon al Servei de Llengües i Terminologia de la Universitat Jaume I.
e) Coneixements d’anglès nivell superior.
Cal acreditar coneixements d’anglès de nivell superior amb algun dels documents relacionats en l’Annex V o superar la prova específica corresponent. Aquesta prova seguirà els continguts d’aquest nivell establerts per la Universitat Jaume I http://www.uji.es/bin/serveis/slt/cursos/equival/advI.pdf. D’acord amb aquests continguts s’elaborarà la prova corresponent, que contindrà una part oral i una part escrita.
La realització de la prova correspon al Servei de Llengües i Terminologia de la Universitat Jaume I.
f) No patir malaltia ni estar afectat per limitació física o psíquica que siga incompatible amb l’exercici de les corresponents funcions.
g) No haver sigut separat per mitjà d’expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques, ni trobar-se inhabilitat per a l’exercici de funcions públiques. Els aspirants la nacionalitat dels quals no siga l’espanyola hauran d’acreditar, igualment, no estar sotmesos a sanció disciplinària o condemna penal que impedisca, en el seu estat, l’accés a la funció pública.
h) Si en qualsevol moment posterior a l’aprovació de la llista d’admesos/exclosos, fins i tot una vegada finalitzat el procés selectiu, s’advertira inexactitud o falsedat en les sol•licituds o en la documentació aportada pel personal aspirant, aquesta es considerarà defecte insubsanable i es resoldrà amb la seua exclusió en el procediment.

Segona. Presentació de les sol•licituds

Les sol•licituds, emplenades d’acord amb el model que s’adjunta a l’annex I seran presentades al Registre General de la Universitat Jaume I o per qualsevol dels procediments establerts en l’article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, en el termini de 20 dies naturals a partir del dia següent a la seua publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.
En l’apartat “Codi” de la sol•licitud haura de figurar el número .
Les instàncies presentades a les oficines de correus hauran de complir amb el procediment establit en l’article 205.3 del Reglament dels serveis de correus: Les instàncies es presentaran en sobre obert per tal que l’empleat/ada estampe el segell de dates en la part superior esquerra d’aquestes, i hi haurà de figurar amb claredat el nom de l’oficina i la data.
A la sol•licitud cal afegir la següent documentació:
a) Una fotocòpia del document nacional d’identitat.
b) Una fotocòpia del document que acredite els coneixements dels idiomes oficials de la Universitat Jaume I, establits a la base primera d’aquesta convocatòria.
c) Una fotocòpia del document que acredite els coneixements d’anglès nivell superior.
Els aspirants que no posseïsquen la nacionalitat espanyola i tinguen dret a participar hauran de presentar fotocòpia del document que acredite la seua nacionalitat.

Tercera. Objecte i període

L’objecte d’aquesta convocatòria és la cobertura temporal del lloc de treball núm. 10497 “Tècnic/a superior gestió d’investigació”, classificat A22E030, com a funcionari interí. El seu cessament es produirà quan desapareguen les circumstàncies que van donar lloc al seu nomenament, es proveïsca per funcionari de carrera el lloc corresponent, per qualsevol dels procediments establerts en els articles 20 i 21 del text refós de la Llei de funció pública valenciana, o s’amortitze.

Quart. Sistema de selecció

Consistirà en una prova teòrica i una altra pràctica, ambdues obligatòries i eliminatòries.
La primera consistirà en desenvolupar per escrit dos temes de entre tres proposats pel tribunal del programa que figura en l’annex II d’aquesta convocatòria
La segona consistirà en la realització d’una prova pràctica sobre el temari que figura en l’annex II d’aquesta convocatòria.
Les proves es puntuaran de 0 a 10 punts, sent necessari obtindre un mínim de 5 punts en cada una per a superar-les.

El resultat final d’aquest procés de selecció vindrà determinat per la suma de les puntuacions obtingudes en cada una de les proves obligatòries i eliminatòries.

Quinta. Tribunal Qualificador

L’estructura del tribunal de selecció és la que figura en l’annex III d’aquesta convocatòria.
Els membres del tribunal hauran d’abstenir-se d’intervenir quan coincidisca en ells alguna circumstància de les previstes als articles 28 i 29 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Publiques i del Procediment Administratiu Comú.
El president podrà sol•licitar als membres del Tribunal una declaració expressa de no trobar-se en cap de les circumstàncies previstes en els articles esmentats.
El tribunal resoldrà tots els dubtes que puguen sorgir de l’aplicació d’aquestes normes, així com en allò que es puga produir dels casos no previstos.
El procediment d’actuació del tribunal s’ajustarà en tot moment a allò que dispose la llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Publiques i del Procediment Administratiu Comú.

Sisena. Llista d’admesos i realització de la prova

Finalitzat el termini per a presentar instàncies, el rector dictarà una resolució per la qual s’aprovarà la llista d’admesos i exclosos en aquest procés selectiu, així com la composició del tribunal de selecció encarregat de jutjar-lo.
La data de realització de la prova eliminatòria s’anunciarà, amb una antelació mínima de 48 hores, al tauler d’anuncis de Recursos Humans i a la pàgina web de Recursos Humans al sic: http://www.uji.es/CA/serveis/rec-hum/

Setena. Recursos

Aquesta convocatòria, les seues bases i tots els actes administratius que se’n puguen derivar i de les actuacions del tribunal, podran ser impugnats pels interessats en els casos i forma que estableix la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

Així mateix, l’administració, si escau, podrà revisar les resolucions del tribunal, d’acord amb l’esmentada norma.

El rector,

Francisco Toledo Lobo
Castelló de la Plana, 11 de juliol de 2005

ANNEX I
Instància

DADES PERSONALS
Primer cognom:
Segon cognom:
Nom:
Data de naixement:
DNI:
Telèfon:
Adreça i codi postal:
Localitat/comarca o província:

SOL•LICITE l’admissió en el procés selectiu per a cobrir, com a funcionari/ària interí/ina el lloc de treball , convocat per Resolució de data
de de 2005.

CODI

DECLARE que són certes les dades consignades en aquesta i que reunisc les condicions exigides per a l’ingrés en la funció pública i les especialment assenyalades en aquesta convocatòria.

La persona interessada,

Castelló de la Plana, ……. , de …………………………de ……

RECTORAT DE LA UNIVERSITAT JAUME I

ANNEX II
Temari

  1. Marc normatiu del sistema espanyol d’innovació.
  2. El Pla Nacional d’Investigació Científica, Desenvolupament i Innovació Tecnològica.
  3. El sistema valencià de I+D+i.
  4. La innovació en l’empresa. El paper incentivador de les administracions.
  5. Les relacions universitat-empresa en matèria de I+D.
  6. Els contractes a l’empar de l’artícle 83 de la LOU. Legislació i Normativa aplicable en la Universitat Jaume I.
  7. Avaluació de la investigació i dels investigadors. Mecanismes i estructures.
  8. Els programes marc d’IDT de la UE. Objectius, estructura i instruments.
  9. La gestió dels projectes internacionals d’investigació a la universitat: programa marc d’IDT de la UE i altres programes.
  10. La protecció de la innovació: les patents i altres modalitats de protecció. Legislació i Normativa aplicable en la Universitat Jaume I
  11. El paper de les oficines de transferència de resultats d’investigació. La funció de relació universitat-empresa..
  12. L’entorn industrial de la Universitat Jaume I.
  13. Els spin-off universitaris i els parcs científics universitaris.

ANNEX III
Tribunal de Selecció

Tribunal titular

President: El rector o persona en qui delegue.
Tres vocals en representació de la Universitat Jaume I.
Un representant de la Junta de Personal del PAS, a proposta d’aquest òrgan.
Secretari: El cap del Servei de Recursos Humans o persona en qui delegue, que actuarà amb veu però sense vot.

Tribunal suplent
Mateixa estructura

ANNEX IV

  1. Acreditació coneixements del castellà
    a. Titulació universitària expedida per una universitat espanyola.
    b. Títol de Batxillerat (BUP) o Batxillerat (LOGSE) expedit per l’Estat Espanyol.
    c. Títol de Tècnic especialista (FP2) expedit per l’Estat Espanyol.
    d. Títol de Graduat Escolar expedit a l’Estat Espanyol.
    e. Diploma Superior d’Espanyol com a Llengua Estrangera o Certificat d’Aptitud en Espanyol per a Estrangers expedit per les escoles oficials d’idiomes.
    f. Graduat escolar.

  2. Acreditació coneixements del nivell mitjà de valencià
    a. Certificat nivell mitjà de coneixements de valencià expedit per la Universitat Jaume I o equivalent segons l’acord publicat a la següent adreça electrònica http://www.uji.es/serveis/slt/cursos/taula.html
    b. Acreditació d’haver cursat i aprovat Valencià en tots els cursos de Batxillerat Unificat i Polivalent.
    c. Acreditació d’haver cursat i aprovat Valencià en tots els cursos de Formació Professional.
    d. Acreditació d’haver cursat i aprovat Valencià en tots els cursos de Batxillerat.
    e. Certificat d’haver superat la prova de Valencià nivell mitjà en altres convocatòries per a la provisió de llocs de treball de la Universitat Jaume I.

ANNEX V

Acreditació coneixements d’anglès

a. Llicenciatura en filologia anglesa o en traducció (anglès).
b. Certificat superior (5é curs) de l’Escola Oficial d’Idiomes.
c. Diplomatura en Mestre-Especialitat Llengua Estrangera anglès.
d. Certificats de nivell advanced (SLT-UJI)
e. Certificate of Proficiency in English (CPE).
f. Certificate in Advanced English (CAE) (Cambridge, UCLES).
g. TOEFL amb puntuació superior a 500 (ETS).