Adreçat al PAS de l’UJI

Termini de preinscripció: Del 28 de setembre al 4 d’octubre de 2007

Calendari:
Octubre: 16, 18, 23, 25, 30
Novembre: 6, 8, 13, 15, 20

Dies: Dimarts i dijous

Horari: De 16 a 18.30 hores

Professorat: Francisco Javier Sobrino San Martín

Lloc: Sala de juntes de la FCJE (2n pis, al costat del Deganat)

Durada: 25 hores

Continguts:

  1. El concepte de pressupost i la seua justificació. Les lleis anuals de pressupostos. El control pressupostari en la Generalitat Valenciana. Control previ i control posterior. Tipus de controls: financer, d’eficàcia i d’eficiència. L’auditoria com a instrument de control.

  2. Gestió econòmica i financera de la Universitat Jaume I (I). El pressupost universitari: particularitats. Característiques diferenciadores del sistema universitari. Elaboració i aprovació del pressupost de la Universitat.

  3. Gestió econòmica i financera de la Universitat Jaume I (II). El cicle pressupostari. Modificacions pressupostàries, normativa específica de la Universitat Jaume I.

  4. Gestió econòmica i financera de la Universitat Jaume I (III). Gestió de la despesa i del pagament. Fases del procediment i documents comptables. Liquidació del pressupost i rendició de comptes.

  5. Gestió econòmica i financera de la Universitat Jaume I (IV). La despesa i el pagament. Classes de despeses. Classes de pagaments.

  6. Normativa de gestió administrativa dels contractes subscrits a l’empara de l’article 83 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’universitats.

  7. Supòsits pràctics