Servei gratuït d’informació sobre pensions i recursos de protecció social 

La Federació Estatal de Pensionistes i Jubilats de CCOO t’ofereix un nou servei d’informació i assessorament sobre pensions i recursos de protecció social en general. Pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del telèfon gratuït 900.102.305, en horari de 9 a 14 hores de Dilluns a Dijous i els Divendres de 9 a 13 hores, o mitjançant e-mail en l’adreça de correu electrònic: informacion@fpj.ccoo.es

En ell podràs realitzar consultes relatives a la teua jubilació, càlcul de pensions, altres prestacions, serveis i recursos d’atenció i en general, tot el relacionat amb el col·lectiu de persones majors, pensionistes, jubilats/as i persones amb discapacitat o en situació de dependència.

Amb aquest servei gratuït, la Federació ! de Pensionista de CCOO pretén acostar a les ciutadanes i els ciutadans a les xarxes de recursos d’atenció dels quals poden beneficiar-se i donar a conèixer els drets que els corresponen. Considerem necessari que els col·lectius als quals va dirigit i les seues famílies estiguen informats i sàpien com actuar en cas de necessitat.