La Mesa Negociadora de divendres 11 va tractar l’ordenació de les promocions del PDI i el Pla d’organizació dels serveis.

Per al cas del PDI,

el VOAP recollia bàsicament les peticions de la plataforma de professorat contractat i encara que tots el sindicats van agraïr l’esforç, aquestos es vam abstindre a la votació d’un mecanisme que està sota la taxa de reposició i del qual estem en contra.
En resum: hi hauria una llista de professorat contractat a promocionar i una altra de funcionariat a càtedres (ja que no consumeix reposició).
La plataforma de personal acreditat a càtedra volia una única llista, però el VOAP va mantindre les 2 llistes (personal contractat i personal acreditat a CU) que proposava la plataforma del personal contractat.

En el cas del PAS,

el vicerector de PAS va comentar el Pla d’organització dels serveis que ja coneixem. Concretament nosaltres vam preguntar si la negociació de la plantilla i la reorganització de serveis aniria en paral·lel i quin seria el calendari.


Resposta: sí a la primera pregunta i reunions cada 15 dies com a mínim a la segona.

 


 

En Comissions pensem que fins a finals d’any no hi haurà res concretat llevat del que l’empresa vol millorar unilateralment així com la creació d’aquelles places en concret que segur estaràn més aviat.

 

UGT es va interessar per la substitució de l’assessor jurídic ja que tot i que tenen dos persones candidates que s’han oferit encara no saben que hi faran.

 

Ben cordialment,