En coherència amb la seua línia verda, el sindicat evita el malbaratament de l’enviament de més de 60.000 paperetes electorals als centres educatius

Davant les properes eleccions sindicals a l’ensenyament públic valencià, l’u de desembre, la Federació d’Educació de CCOOPV ha apostat per no fer impressió ni enviament de les seues paperetes electorals als centres educatius, adreçades a totes les persones amb dret a vot en aquestes eleccions.

Fet que l’administració ja preveu el número necessari de paperetes per a garantir el dret a vot en les meses electorals de cada centre, el sindicat ha estimat necessari aquest important estalvi energètic i de paper en consonància amb la necessitat de mesures urgents que ajuden a aturar el canvi climàtic.

Sent conscient de l’emergència climàtica en la qual vivim, la FECCOOPV considera que el sector educatiu ha de significar-se com a exemple i avantguarda de conscienciació en defensa del medi ambient.

Recordem que la línia verda del sindicat ve desenvolupant-se al llarg dels darrers anys amb mesures d’important reducció de materials impresos, utilització de papers reciclats i tintes ecològiques.

D’altra banda, són moltes propostes i accions concretes treballades darrerament, com ara:

  • propostes i estudis per avançar cap a centres sostenibles.
  • el nostre projecte “La casa on s’educa també educa” presentat a les jornades “Cridem pel Clima” .
  • la campanya “Fes Verd el teu Centre”.
  • sent part activa en l’Aliança pel Clima.
  • present en les diferents convocatòries per l’Emergència Climàtica.
  • participació en les reivindicacions del “No a l’ampliació del port de València”.

La FECCOOPV seguirem desenvolupant la nostra línia verda de la mà de tota la comunitat educativa i confiades en què l’educació serà clau en una autèntica transformació global cap a un món sostenible.