Ordre del dia:

  1. Informe del President.
  2. Anàlisis, discussió i informe sobre la proposta de barems específics de professorat.
  3. Anàlisis, discussió i informe sobre la proposta de modificació de l'RLT de PAS.
  4. Anàlisis, discussió i informe sobre la proposta de l'Oferta d'Ocupació Pública del PAS per a l'any 2023.
  5. Torn obert de paraules.

Desenvolupament de la reunió:

  1. Informe del President.

Demà se signa el conveni col·lectiu.

Al proper consell de govern es passaran els projectes d'innovació educativa.

La LOSU obliga a 1 any de formació, s'ha reconvertit per fer obligatori un curs de formació per a professorat novell. S'ha reformat el curs actual perquè tingui 2 anys, 1 any obligatori per a professor novell i el 2º curs opcional on es millorarà respecte a la innovació educativa.

  1. Anàlisis, discussió i informe sobre la proposta de barems específics de professorat.

Es presenten barems de professor substitut. La previsió és publicar-ho dijous que ve.

S'ha insistit que el requisit de titulació s'afini el màxim possible i que la llei marca una puntuació mínima. Aquesta puntuació no pot ser 0, però cal posar algun valor per poder garantir la qualitat.

S'aprova per assentiment

  1. Anàlisis, discussió i informe sobre la proposta de modificació de l'RLT de PAS.

Ximo Beltran explica que respecte a la jubilació de la Cap de secretària d’estudiants cal anar fent la seva substitució i per això es modifica el RLT. 

Comenta que hi ha un error a l'adscripció d'un lloc de treball adscrit a INCREA i que és millor que estiga adscrita al vicerectorat d'innovació. 

Es comenten diversos canvis d'adscripcions, un d’informàtica i un altre respecte al Servei de llengües i terminologia.  

Es comenta per part de CCOO que abans d’un canvi com el del servei de llengües i el servei d’informàtica, cal fer un estudi dels riscos psicosocials i una solució consensuada amb la part social, ja que eliminar places pot comportar per exemple que se sobrecarregue a la resta del servei amb treball addicional, a banda d’altres coses derivades per aquest canvis precipitats, pel que CCOO no pot votar a favor en aquest punt. 

Es vota l'acord amb el resultat següent:

Per la part social

S'abstenen UGT, COOO i CSIF

Vota a favor el STEPV

Vots a favor 2 Abstencions 6

Per l'empresa

Vots a favor 8 

  1. Anàlisis, discussió i informe sobre la proposta de l'Oferta d'Ocupació Pública del PAS per a l'any 2023.

Es comenta l’oferta pública. La taxa de reposició és de 120%.

Es proposa aprovar 10 places i després segons el pressupost s'ajustarà.

S'aprova per assentiment.

 

         5 Torn obert de paraula

Es pregunta si la documentació s'envia alhora a la CEP i a la mesa. Es contesta que si hi ha algun canvi es comenta a posteriori. Passa el mateix amb el consell de govern.

Es pregunta pel decret de nous permisos. I l’empresa contesta que n'hi ha alguns que ja estaven concedits (per exemple matrimoni o parella de fet) altres per malaltia i mort s'aplicaran immediatament i el de les 8 setmanes per cura de fills menors de 8 anys està pendent que s'aclareixin les dubtes, doncs no se sap si és o no retribuït i com estructurar-ho.

Es pregunta si hi ha prevista una altra cessió de places addicionals per la UPV. Es pregunta també per la taxa de l’uji. I es pregunta pel què queda de llista, L'empresa contesta que no hi ha prevista cessió de places per la UPV. La taxa no es pot calcular fins que acabi l'any, però s'espera que estarà al voltant de 30 places. I es confirma que s'espera que no es torni a generar la llista d'espera de promocions.

Es comenta que s'està detectant que a la part social s'ha perdut la carta de la negociació. Que dona la sensació que moltes coses arriben aquí a taula perquè és el tràmit. Ximo Beltrán comenta que en aquest cas la informació no ha fluït perquè era de temes confidencials.