Ordre del dia:

  1. Informe del President
  2. Anàlisis, discussió i informe sobre la proposta de modificació de la RLT del PAS.
  3. Torn obert de paraules

Desenvolupament de la reunió:

1- Informe del President.

En el informe no s’ha comentat res.

2- Anàlisis, discussió i informe sobre la proposta de modificació de la RLT del PAS.

Tal i com vam negociar a la mesa tècnica del PAS del dijous 29 de setembre, en els llocs d’administració general, que adjuntem, s’elimina el requisit de tindre una titulació determinada, ja que va contra el significat de l’administració general. A banda s’incorporen alguns llocs de designació directa.

El csi-f comenta  que no s’ha negociat, l’empresa li conteste que es va negociar en mesa tècnica però que els llocs de designació directa no cal negociar-los.

csi-f vota en contra

stepv s’abstenen

Resto vota a favor

3-Torn obert de paraules

CCOO exigeix que s’aplique el Reial decret llei 18/2022 pel qual s'aproven diferents mesures entre les quals hi ha una en matèria de retribucions del personal al servei del sector públic, l'empresa contesta que estan treballant en aplicar-ho, també demane que es convoque una mesa tècnica, ja que aquest decret llei prové d’un acord en la Mesa General de les Administracions Públiques, que preveu, a banda de l’aprovat increment salarial, mesures com la implantació de la jornada de 35 hores, la flexibilització de la taxa de reposició y la recuperació de la jubilació anticipada.

Es demana que s’expliquen les mesures d’estalvi energètic, i que es cree una mesa tècnica per poder consensuar estes mesures. Des de CCOO no anem a permetre que les mesures d’estalvi energètic repercutisquen negativament en les condicions laborals i salarials dels treballadors i treballadores de la casa.

Demanem que es reunisca la Comissió de Seguiment i Avaluació del Teletreball.